Ενοικίαση Αυτοκινήτου στον Πειραιά

Ο Πειραιάς είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Αθήνας. Αποτελεί το σημείο αναφοράς για πολλά πλοία που κάνουν καθημερινά δρομολόγια από και προς τα  νησιά τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιουνίου. Η ώρα που περνά κάποιος μέσα στο θαλάσσιο παράδεισο αγναντεύοντας το ατέλειωτο γαλάζιο, έρχεται  να ολοκληρωθεί με την άφιξή του στην πόλη της Αθήνας, η οποία διαθέτει πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο και πολιτισμό. Η Αθήνα, μια πόλη με ζωντάνια και ομορφιά σε κάθε γωνιά της, έρχεται να ανταμείψει τους ταξιδιώτες που έχουν διανύσει, είτε μεγάλη είτε μικρή απόσταση με το καράβι. Πιο συγκεκριμένα, κρυμμένοι αρχαίοι θησαυροί καθώς και ιδιαίτερα τοπικά πιάτα και εδέσματα της ελληνικής κουζίνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Θα αναρωτιέται κανείς πως μπορεί να εξερευνήσει με μεγαλύτερη ευκολία αυτά τα μέρη. Αδιαμφισβήτητα, η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στον Πειραιά είναι η ιδανική λύση. Οι προσιτές τιμές και η μεγάλη ποικιλία κατηγοριών της Rent-Car δίνουν τη δυνατότητα, σε όσους επιθυμούν να κάνουν τις εξορμήσεις τους στην πόλη πιο ευέλικτες, να επιλέξουν το κατάλληλο όχημα που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους και να το παραλάβουν από τον λιμένα του Πειραιά.

Λόγοι να Μας Προτιμήσετε για την Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο λιμάνι του Πειραιά

Τα Αυτοκίνητά μας

Οι ταξιδιώτες που καταφθάνουν στην Αθήνα μπορεί να είναι μεμονωμένοι ή να απαρτίζονται από έναν αριθμό ατόμων, όπως φίλοι ή οικογένειες. Επιπλέον, το ηλικιακό εύρος διαφέρει. Φυσικά, η Rent-Car έχει φροντίσει για την κάλυψη όλων αυτών των απαιτήσεων και είναι σε θέση να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής οχήματος από μία τεράστια γκάμα. Για να καταστεί αυτό σαφές είναι απαραίτητο να αναφέρουμε τι περιλαμβάνει ο στόλος της εταιρείας. Μπορεί κάποιος να επιλέξει από μικρά, βολικά αυτοκίνητα τα οποία προορίζονται για ένα ή δύο άτομα μέχρι βανάκια που απευθύνονται σε μεγαλύτερες παρέες των 9 ατόμων. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα τα αυτοκίνητα της πόλης τα οποία παρέχουν άνεση κατά τη μετακίνηση μέσα στην Αθήνα καθώς το παρκάρισμα γίνεται παιχνίδι. Δε θα μπορούσε να λείπει η κατηγορία των SUVs, καθώς μπορούν να προσφέρουν μοναδικές περιπέτειες σε πιο δυσπρόσιτα μέρη που συνδυάζονται και με την εξοχή. Τα αυτόματα αυτοκίνητα σαφώς εξασφαλίζουν μια πιο άνετη πορεία επίσης. Όποια επιλογή και να γίνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκδρομές πραγματοποιούνται με αίσθημα βεβαιότητας και ασφάλειας.

Οι Τιμές μας

Κάποιος που θέλει να νοικιάσει το κατάλληλο όχημα για την ταξιδιωτική του περιπέτεια στην Αθήνα φαντάζεται ότι το κόστος είναι μεγάλο. Κι όμως, η εταιρεία της Rent-Car λαμβάνοντας υπόψη της τις ανησυχίες των πελατών, έθεσε ως στόχο την ενοικίαση οχήματος στον Πειραιά σε οικονομικές τιμές, προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να πραγματοποιούν τις αποστάσεις που επιθυμούν στον χρόνο που θέλουν. Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 14€ την ημέρα και αυτό συμβάλλει στην εύρεση του κατάλληλου οχήματος για εσάς. Η υπόσχεση για προσιτές τιμές γίνεται πράξη και πλέον δεν υπάρχει φόβος για υπέρβαση του συνολικού προϋπολογισμού. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση χρεώσεων που προστίθενται στο συνολικό τελικό ποσό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίστανται κρυφές χρεώσεις, πράγμα που ανακουφίζει τον μισθωτή.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Από το 1975 , η εταιρεία της Rent-Car έχει διαμορφώσει έναν πελατοκεντρικό χαρακτήρα και επικεντρώνεται στην κάλυψη όλων των ταξιδιωτικών αναγκών. Απώτερος σκοπός της είναι η δημιουργία ενός ζεστού κλίματος με τους πελάτες και η καλλιέργεια εμπιστοσύνης. Η απλή και εύκολη διαδικασία online κράτησης αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την υποστήριξη από το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό, που βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο σε καθημερινή βάση, απογειώνει το ταξίδι στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ωραρίου λειτουργίας των γραφείων κατόπιν συνεννόησης για όσους φτάσουν πολύ πρωινές ώρες ή αργά λόγω καθυστέρησης των δρομολογίων. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Rent-Car.

Πού Είναι o Πειραιάς;

Ο Πειραιάς αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και το κυριότερο λιμάνι της Αθήνας. Καθημερινά δρομολόγια πραγματοποιούνται τόσο προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού όσο και προς τα νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου. Το κέντρο του απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Ο χρόνος που απαιτείται για να μετακινηθεί κάποιος από και προς το κέντρο της πρωτεύουσας είναι κατά προσέγγιση 15 με 20 λεπτά.

Τι να Κάνετε στον Πειραιά;

Ο Πειραιάς δεν είναι απλά το βασικότερο λιμάνι της Ελλάδας. Είναι μια πόλη φιλόξενη και πολυπολιτισμική, καθώς υποδέχεται πλήθος τουριστών κάθε χρόνο. Το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προσφέρει την απαραίτητη γαλήνη στις βόλτες σας στη Μαρίνα Ζέας και στο Πασαλιμάνι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι όμορφες καφετέριες που σας περιμένουν να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το απέραντο γαλάζιο. Γραφικά ταβερνάκια με καλομαγειρεμένο ψάρι και θαλασσινά συμπληρώνουν τους περιπάτους σας στο Μικρολίμανο. Βέβαια μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στην Πειραϊκή και να πιείτε το ποτό σας σε ένα ζεστό και νησιώτικο κλίμα. Η απόλυτη χαλάρωση με φόντο τον Αργοσαρωνικό προσδίδει εγγυημένα άλλη νότα στην ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Μέσα Μεταφοράς από και προς την Ηλιούπολη

Μετρό

Η γραμμή 1 του μετρό, που απεικονίζεται με πράσινο χρώμα στο χάρτη, ονομάζεται Πειραιάς-Κηφισιά. Θα ακούσετε να χρησιμοποιείται και η ονομασία Ηλεκτρικός. Συγκεκριμένα, η γραμμή αυτή ξεκινά από το λιμάνι του Πειραιά, διέρχεται από κομβικές περιοχές, όπως το Μοναστηράκι και η Ομόνοια και καταλήγει στην Κηφισιά. Ένας εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης είναι η γραμμή 3 του μετρό, η οποία ξεχωρίζει από το μπλε χρώμα και ονομάζεται Δημοτικό Θέατρο-Αεροδρόμιο.

Λεωφορεία

Εκτός από το μετρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διάφορες γραμμές λεωφορείων που εκτελούν καθημερινά δρομολόγια ανά συγκεκριμένα λεπτά. Η πιο γνωστή λεωφορειακή γραμμή 040 ενώνει τον Πειραιά με το Σύνταγμα και η συνολική διάρκεια της διαδρομής αυτής είναι περίπου 40-45 λεπτά. Για όσους φτάνουν αργά το βράδυ στον Πειραιά, είναι ένα εξυπηρετικό λεωφορείο καθώς λειτουργεί σε καθημερινή βάση από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.

Ταξί

Εκείνοι που επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και να είναι άνετοι κατά τη μετακίνησή τους, έπειτα μάλιστα από ένα πολύωρο ταξίδι μέσα στο καράβι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα ταξί. Κατά την αποβίβασή σας στο λιμάνι του Πειραιά θα συναντήσετε τα χαρακτηριστικά κίτρινα οχήματα που είναι σταθμευμένα σε κοντινό σημείο για την εξυπηρέτηση σας. Η απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Σύνταγμα είναι περίπου 20-25 λεπτά.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στον Πειραιά αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους από εσάς θέλετε μια ξεκούραστη διαδρομή βασισμένη στις δικές σας προτιμήσεις. Ειδικά οικογένειες με μικρά παιδιά ή παρέες φίλων χρειάζονται το δικό τους χρόνο στο ταξίδι. Επομένως, με μια απλή ηλεκτρονική κράτηση από τη Rent-Car, μπορείτε να επιλέξετε όποιο αυτοκίνητο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και να το παραλάβετε από τον Πειραιά.

Συχνές Ερωτήσεις

Ας δώσουμε απάντηση σε μερικές ακόμα απορίες που μπορεί να έχετε αναφορικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στον Πειραιά.

Η εταιρεία Rent-Car έχει δύο γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αττική: ένα στην Αθήνα και ένα στην Ηλιούπολη.
Φυσικά! Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτου, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποια άλλη περιοχή παραλαβής από τις διαθέσιμες, εκτός από αυτή του Πειραιά. 
Εάν το καράβι φτάσει εκτός των ωραρίων λειτουργίας της εταιρείας, δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον η εταιρεία ενημερωθεί.
Το λιμάνι του Πειραιά απέχει από το κέντρο της πρωτεύουσας περίπου 12 χιλιόμετρα. Ωστόσο, τα μέσα μεταφοράς, όπως μετρό και λεωφορεία, εξυπηρετούν πολλές στάσεις που συνδέουν αυτές τις δύο τοποθεσίες.
Για να δώσουμε απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Παρόλα αυτά, το πιο βολικό αυτοκίνητο για άνετες και φευγάτες εξορμήσεις θα ήταν ένα μικρό αμάξι πόλης το οποίο διαθέτει το πλεονέκτημα εύκολου και άμεσου parking, χωρίς να απαιτείται να ψάχνετε για ώρα.