Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη είναι μια περιοχή που εδρεύει στον Κεντρικό τομέα Αθηνών και περιτριγυρίζεται από περιοχές, όπως αυτές του Αγίου Δημητρίου, του Αλίμου, της Αργυρούπολης και του Ελληνικού. Μπορεί να μην κατατάσσεται στην κατηγορία των παραθαλάσσιων προορισμών, έχει όμως να προσφέρει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από έναν ενδεχομένως νησιώτικο προορισμό. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι μια τοποθεσία που στεγάζει πολλά μικρά και μεγάλα μαγαζάκια με ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Γραφικές καφετέριες που σε περιμένουν να απολαύσεις τον καφέ σου σε ένα χαλαρό κλίμα καθώς και όμορφα ταβερνάκια που σου δίνουν τη δυνατότητα να απογειώσεις την γευστική σου εμπειρία δοκιμάζοντας παραδοσιακά ελληνικά πιάτα συμπεριλαμβανομένου και θαλασσινά και παράλληλα να αφεθείς στη μελωδία των lives που διοργανώνονται, κάνουν αισθητή την παρουσία τους τόσο στο κέντρο της Ηλιούπολης όσο και στις γύρω περιοχές. Επιπλέον, για τους λάτρεις της μπύρας, υπάρχουν αρκετές μπυραρίες που παρέχουν πλούσια ποικιλία για κάθε απαιτητικό πελάτη. Φυσικά, υπάρχουν πολλά πάρκα με καταπράσινη επίστρωση και παιδικές χαρές, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ημερήσια βόλτα για πικνίκ με φίλους και οικογένεια. Αδιαμφισβήτητα, το να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο προκειμένου να περιηγηθείτε στις περιοχές αυτές είναι μια εκπληκτική ιδέα. Η Rent-Car στέκεται στο πλευρό των ταξιδιωτών και είναι σε θέση να σας στηρίξει σε κάθε επιλογή οχήματος εφαρμόζοντας ταυτόχρονα λογικές τιμές.    

Λόγοι να Μας Προτιμήσετε για την Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Ηλιούπολη

Τα Αυτοκίνητά μας

Οι ταξιδιώτες που έρχονται στη χώρα μας μπορεί να παρουσιάζουν ποικιλομορφία αναφορικά με τον αριθμό των ατόμων, το ηλικιακό εύρος καθώς επίσης και τον σκοπό της επίσκεψής τους. Ορισμένοι έρχονται καθαρά για αναψυχή, ενώ άλλοι κάνουν ταξίδι  επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτοί είναι και οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική επιλογή του οχήματος. Η εταιρεία της Rent-Car έχει λάβει υπόψη της αυτές τις παραμέτρους και έχει εξοπλιστεί πλήρως με διάφορες κατηγορίες αυτοκινήτων, έτσι ώστε να ανταποκριθεί σε κάθε γούστο και προτίμηση. Ας αναφέρουμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο στόλος της εταιρείας. Αρχικά, τα μικρά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα πόλης καθώς και τα μικρο-μεσαία, τα λεγόμενα compact, έχουν την ίδια χωρητικότητα. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνονται σε 1 έως 5 επιβάτες. Επιπλέον, βανάκια των 9 ατόμων εξυπηρετούν μεγαλύτερα γκρουπ ταξιδιωτών. Η κατηγορία των αυτοκινήτων SUV έρχεται να προσθέσει μια πιο extreme διάθεση στις βόλτες σας. Φυσικά, τα αυτόματα αμάξια είναι διαθέσιμα για όποιους θεωρούν πληκτική την πορεία με τα κανονικά συμβατικά οχήματα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποιο όχημα και να διαλέξετε, οι εξορμήσεις θα γίνουν με άνεση και ευκολία και το κυριότερο; Θα είναι ανεπανάληπτες.

Οι Τιμές μας

Για όσους βρίσκονται σε δίλημμα σχετικά με την ενοικίαση ενός οικονομικού αυτοκινήτου, η υπόθεση αυτή φαντάζει στα μάτια τους δύσκολη. Παρόλα αυτά, η Rent-Car έχοντας επίγνωση των ανησυχιών αυτών του εκάστοτε πελάτη, έχει διαμορφώσει μια πελατοκεντρική προσέγγιση προσφέροντας οικονομικά πακέτα και προσφορές και έτσι η ενοικίαση οχήματος στην Ηλιούπολη γίνεται με αίσθημα ασφάλειας και χωρίς ενδοιασμούς. Το εύρος τιμών ξεκινά από 14€ την ημέρα και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει το αίσθημα φροντίδας της εταιρείας προς τους μισθωτές. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ύπαρξη κρυφών χρεώσεων δεν αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα της εταιρείας. Επομένως, οι πληρωτές μπορούν όχι μόνο να επιλέξουν το αυτοκίνητο που τους ταιριάζει αλλά  να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες χωρίς το φόβο επιπλέον εξόδων.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Rent-Car είναι μια εταιρεία η οποία από το 1975 κινείται με γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω του πελάτη. Με άλλα λόγια, η υποστηρικτική ομάδα που απαρτίζει την εταιρεία, καθώς και οι προσεγμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν τα βασικά συστατικά για την προώθηση της καλύτερης συνεργασίας με όποιον την επιλέξει. Χωρίς αμφιβολία, οι πελάτες αντιμετωπίζονται με ευγένεια και προθυμία και κύριος στόχος είναι η εξασφάλιση εμπιστοσύνης. Η 24ωρη εξυπηρέτηση κατέστη δυνατή και το προσωπικό είναι εκεί για οποιαδήποτε δυσκολία ή απλή διευκρίνηση. Επιπρόσθετα, η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει όχι μόνο στα γραφεία αλλά και online. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι το ωράριο λειτουργίας είναι δυνατό να διαφοροποιηθεί αν συμβεί κάτι έκτακτο, εφόσον βέβαια υπάρξει σχετική ενημέρωση. Σαφώς μπορείτε να είστε σε συχνή επικοινωνία με τη Rent-Car για οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίσετε.

Πού Είναι η Ηλιούπολη;

Η Ηλιούπολη είναι μια περιοχή των νοτίων προαστίων και απέχει ελάχιστα από το κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, η απόσταση κυμαίνεται κοντά στα 8 χιλιόμετρα και ο χρόνος που απαιτείται για να καλυφθεί αυτή η απόσταση είναι περίπου 18-20 λεπτά με αυτοκίνητο.

Τι να Κάνετε στην Ηλιούπολη και στις γύρω περιοχές;

Η Ηλιούπολη, όπως έχει προαναφερθεί, μπορεί να μην είναι σε επαφή με τη θάλασσα, όμως έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη της. Παλαιότερα το αεροδρόμιο ήταν χτισμένο στην περιοχή του Ελληνικού και αυτό έθετε σε περιορισμό της οικοδομική της δραστηριότητα. Πλέον, έχει μεταφερθεί στα Σπάτα και η Ηλιούπολη όπως και οι κοντινές περιοχές κατακλύζονται σίγουρα από περισσότερα κτίρια στα οποία φωλιάζουν καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα. Το πιο γνωστό εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στην Ηλιούπολη είναι το Athens Metro Mall. Η επίσκεψή σας εκεί θα σας συναρπάσει καθώς έχετε την άνεση να συνδυάσετε ψώνια με φαγητό ή καφέ. Επίσης, αν αγαπάτε τις ταινίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας μόλις πρωτοκυκλοφορήσουν παρέα με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Τα pop corn δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από αυτή την όαση. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να ανακαλύψετε το μαγευτικό κόσμο του The Ellinikon Experience Centre το οποίο όπως δηλώνει και το όνομά του βρίσκεται στο Ελληνικό. Τόσο μεγάλοι όσο και μικροί μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια μέσα στο καταπράσινο τοπίο. Η επαφή με τη φύση σαφέστατα θα σας αναζωογονήσει.

Μέσα Μεταφοράς από και προς την Ηλιούπολη

Μετρό

Η γραμμή 2 του μετρό παρουσιάζεται με κόκκινο χρώμα στους χάρτες και είναι αυτή που ενώνει την Ανθούπολη με το Ελληνικό. Ειδικά, ο σταθμός του Συντάγματος απέχει ελάχιστα από το δήμο της Ηλιούπολης και τις τοποθεσίες που την περιβάλλουν. Τα δρομολόγια είναι τακτικά και έτσι υπάρχει ευελιξία στη μετακίνηση. Αν ξεκινήσεις από την Ηλιούπολη, σε μόλις μία στάση βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα του Αλίμου να απολαμβάνεις τη θέα και συγχρόνως να ηρεμείς.

Λεωφορεία

Πολλές είναι οι λεωφορειακές γραμμές που εκτελούν δρομολόγια και κάνουν διαδρομές που περνούν κοντά στην Ηλιούπολη. Οι πιο διαδεδομένες είναι το 140(Πολύγωνο-Γλυφάδα), το 237(Άνω Ηλιούπολη-Στ. Δάφνης) καθώς και το 201(Στ. Άγιος Δημήτριος-Αργυρούπολη).

Ταξί

Για εσάς που επιθυμείτε άνεση και ευελιξία κατά τη μεταφορά σας από τη μια περιοχή στην άλλη, πέρα από το μετρό, υπάρχουν και τα ταξί. Μπορείτε να σταματήσετε κάποιο που βρίσκεται εν πορεία και να ρωτήσετε αν είναι διαθέσιμο για την περιοχή που θέλετε ή ακόμα και να βρείτε κάποιο μέσω διαφόρων εφαρμογών, όπως το Taxibeat ή το Free now συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς που υπάρχουν στην Ηλιούπολη, μπορείτε κάλλιστα  να μπείτε στη διαδικασία να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Με ένα απλό άνοιγμα της ιστοσελίδας της Rent-Car, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση του οχήματος που σας ενδιαφέρει βάζοντας τα στοιχεία σας καθώς και την προτιμητέα περιοχή παραλαβής, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ηλιούπολη.

Συχνές Ερωτήσεις

Ας δώσουμε απάντηση σε μερικές ακόμα ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σε σχέση με την ενοικίαση οχήματος στην Ηλιούπολη.

Η εταιρεία Rent-Car απαρτίζεται από δύο γραφεία στην περιοχή της Αττικής: Το ένα υπάρχει στην Αθήνα και το άλλο στην πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη.

Βεβαίως και μπορείτε! Στην ηλεκτρονική φόρμα της κράτησης του επιλεγμένου αυτοκινήτου, έχετε το πλεονέκτημα να επισημάνετε την περιοχή παραλαβής από τις επιλογές που σας δίνονται, πέραν αυτής της Ηλιούπολης. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραλάβετε το αμάξι σας στο αεροδρόμιο ή και στον Πειραιά.

 

Σε περίπτωση που φτάσετε άλλη ώρα από την προκαθορισμένη των ωραρίων λειτουργίας της εταιρείας, μπορείτε να τροποποιήσετε την ώρα της παραλαβής κατόπιν συνεννοήσεως.

Η Ηλιούπολη έχει απόσταση 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας. Είναι μια κοντινή διαδρομή. Ωστόσο, διάφορα μέσα μεταφοράς σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο.

Σίγουρα για να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε μία τέτοια ερώτηση χρειάζεται πρώτα να δώσουμε απάντηση σε μια σειρά άλλων ερωτήσεων. Για παράδειγμα: Πόσοι είναι οι επιβάτες; Τι χαρακτήρα έχει η κάθε εξόρμηση; Πρόκειται για μια εκδρομή στο βουνό; Ωστόσο, γενικά μπορείτε να νοικιάσετε ένα μικρό αυτοκίνητο για να γίνει η μετακίνησή σας πιο ευέλικτη και εύκολη. Κύρια ωφέλεια ενός τέτοιου οχήματος είναι η άνετη και γρήγορη στάθμευση.