Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Οι διακοπές είναι πολύτιμες, οπότε μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τα σχέδιά σας. Με τα ποιοτικά αυτοκίνητα μας, τη φιλική εξυπηρέτηση και τους γρήγορους και εύκολους τρόπους πληρωμής, θα ενοικιάσετε εύκολα και γρήγορα ένα αυτοκίνητο για την μετακίνηση σας από την Αθήνα.

Αφού βρείτε το καταλληλότερο αυτοκίνητο για εσάς και την οικογένειά σας, συμπληρώστε τις προτιμώμενες ημερομηνίες και τον εξοπλισμό καθώς και τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία και στείλτε μας τη φόρμα αιτήματος μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα λάβετε σύντομα ένα email από την επιχείρησή μας, το οποίο θα απαντά και θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή σας αφού λάβετε το συμβόλαιό σας, επομένως ΔΕΝ χρειάζονται πιστωτικές κάρτες. Εύκολα και γρήγορα! Ενδέχεται να ζητήσουμε προκαταβολή μέσω τραπεζικού εμβάσματος για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

Πλήρης Ασφάλιση

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Γρήγορη αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος, ή βλάβης.

24ωρη υπηρεσία παράδοσης, οπουδήποτε χρειαστείτε (Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών, λιμάνι Πειραιά, ξενοδοχείο σας, πόλη της Αθήνας με επιπλέον χρέωση)

Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και να διαθέτουν διεθνή ή ευρωπαϊκό έγκυρο δίπλωμα οδήγησης.

Η κράτηση μπορεί να γίνει online μέσω του site μας, συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τις προτιμώμενες ημερομηνίες και τύπο αυτοκινήτου. Η τιμή που θα δείτε είναι η τελική τιμή εκτός και αν λάβετε διαφορετική προσφορά από εμάς.

Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας στείλετε τη φόρμα και σύντομα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η κράτηση μπορεί να γίνει και καλώντας μας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στο 210 9230808